Compromís exigeix que la Ministra de Sanitat, Dolors Monserrat comparega davant la Comissió de Sanitat i Serveis per a explicar els plans del Govern respecte al copagament farmacèutic després de la polèmica generada.

La formació valenciana demana explicacions a les contradictòries declaracions de la Ministra que ahir va afirmar que s’hauria de pujar el copagament a les persones pensionistes que cobren entre 18.000 i 100.000 euros però avui s’ha rectificat explicant que “va a estudiar-ho”.

La diputada Marta Sorlí ha criticat que “a la Ministra no li va haver de semblar important exposar els plans de pujar el copagament farmacèutic en la seua compareixença de desembre i ara que ja no ens vol vendre fum, ha de donar explicacions”.

“Mentre el Ministeri segueix pensant a recaptar asfixiant a les persones sobre les quals ha recaigut d’una manera molt cruel la crisi econòmica, el Govern del Botànic ha eliminat, aquesta retallada de drets que és el copagament farmacèutic”, ha afegit la diputada valencianista.