Ahir vaig anar a una gasolinera de Sueca per unflar les rodes de la bicicleta i, allí mateix, una xica que només conec de vista em va felicitar. Quan vaig anar a fer-me un suc al bar on habitualment anem el grup municipal de Compromís en Sueca, em va pasar el mateix. I quan, per la vesprada vaig entrar al facebook, em vaig quedar astorat per l’allau de felicitacions que havia rebut.

523, eixes són les persones que fins ara m’heu felicitat pel facebook, a banda de les que m’he trobat pel carrer, amb SMS o al Whatsap. I, tot i que m’havia proposat donar-vos les gràcies personalment, com vaig fer fa ara un any, m’és materialment imposible. Per això ho faig amb este senzill missatge. MOLTÍSSIMES GRÀCIES.

Sóc una persona molt afortunada, ho dic moltes vegades. Tant a nivell personal com públic. Anar pels pobles i ciutats valencians i rebre felicitacions i paraules d’ànim per la teua faena no és habitual.

Per això, si fas una faena que t’agrada, si saps que representes a milers i milers de valencianes i valencians (i també a gent de diferents indrets de l’estat) que no es resignen a este estat de coses i, damunt tens el reconeixement i l’estima de la gent, no pots sinó sentir-te molt afortunat i molt agraït.

I, justament per això, no vull acabar sense reiterar-vos la meua gratitud i dir-vos que, sense vosaltres, ni jo ni Compromís seríem el que som.