Quan era menut i les teles eren en blanc i negre (encara que semble mentida, vaig viure fins els 8 anys sense televisió), hi havia una propaganda, dirigida a les dones (en aquells anys la publicitat era molt masclista) que parlava d’una crema miraculosa per al cutis de les dones: “Plan Pond’s, belleza en 7 días”.

Hui al Congrés el sr Rajoy ens ha volgut vendre una crema miraculosa contra la corrupció. Un parell de lleis que naixen velles, sense consens: la de partits polítics i la d’alts càrrecs. Que no impediran ni les portes giratòries ni que la FAES rebà diners per maquinar com fotre la vida de les persones.

Al PP li han eixit en els últims anys moltes arrugues. Arrugues profundes que no es poden maquillar en 7 dies amb una crema miraculosa. Amb estes lleis que formen part del seu ampulós “Plan de Regeneració Democràtica i Lluita Contra la Corrupció”.

Les seues arrugues es diuen: Gürtel, Púnica, Noos, Palma Arena, Cooperació, Visita del Papa… I tenen noms: Bárcenas, Matas, Castedo, Fabra, Blasco, Rato, Olivas, Costa, Grau, Cotino…

Amb estos antecedents, qui creurà Rajoy quan parle de regeneració?

Qui li comprarà el seu plan Pond’s?