Ahir em vaig manifestar a Madrid amb les 62.000 famílies que han sigut estafades pels diferents ministres d’Indústria. En la pancarta hi eren, entre d’altres, Miguel Angel Revilla, Juantxo López Uralde i representants de les organizaciones convocants.

Els animaren a invertir en renovables, perquè les primes les garantia el BOE. Posaren els seus estalvis o demanaren préstecs al bancs (avalant amb les seues cases) per invertir en energies renovables (horts solars). I quan ja estaven dins, els matons del barri, les grans empreses elèctriques van dir prou, que no volien a ningú en el seu negoci, que això era el seu territori i que això de la democràcia energètica s’havia de tallar de soca-rel.

Conseqüència: el ministre canvia les regles del joc, baixa les primes per kw produït, i atrapa a 62.000 famílies que s’havien fiat del ministre i del BOE. Una estafa en tota regla, perpetrada pels governs del PSOE i del PP, que juguen a favor dels interessos dels grans i en contra de la gent normal i corrent.

Així s’entén com hi ha tants ex-presidents o ex-ministres amb una cadira als seus consells d’administració.

Un autèntic robatori.