El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, preguntarà al Ministeri de Foment que es pronuncie sobre la proposta d’accessos per a la futura botiga d’Ikea en el pla urbanístic de Rabasa d’Alacant, realitzada per l’empresari Enrique Ortiz.

Així ho assegura el secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, qui ha considerat que la proposta de l’empresa Habitatges Socials del Mediterrani, participada per Ortiz, no inclou els vials requerits pel Govern central.

En aquest sentit, ha apuntat que des de Foment ja s’ha requerit la correcta circulació del tràfic mitjançant dues carreteres de servei als dos costats de l’actual circumval·lació.

“El nostre objectiu no és únicament tenir informació precisa sobre el projecte viari que es vol dur a terme sinó també que la ciutadania compte amb informació sobre un projecte que l’ajuntament d’Alacant i el Consell estan gestionant amb total opacitat i en el qual s’ignora les reivindicacions de la ciutadania i dels comerciants”, ha indicat Bellido.