Hui em posaré una miqueta suecà. Este és l’equip que representa Sueca (Adrian, trinqueter de Sueca, Fèlix i Tomàs) un equip que diumenge a Pedreguer va jugar una partida memorable contra Alvaro, Salva i Herrera, i va guanyar la segona fase del Circuit Bancaixa per 60 a 45. Vaig tindre l’encert d’anar a Pedreguer i vore-la en directe amb els afeccionats suecans que havien acompanyat l’equip i després tornía vore la partida per la televisió valenciana (Punt 2).

Dic açò, perquè mentre tornava a vore la partida, em vaig recordar d’eixe vídeo que ha circulat per ahí, i que algun personatge ha penjat, on es veu un míssil que impacta sobre l’edifici de Canal 9. No m’ha agradat gens. Primer perquè a Canal 9 hi ha treballadors honestos que intenten fer la seua faena de manera digna (em consta i en conec moltíssims) i jo crec que d’alguna manera se’ls falta al respecte. Entenc (i compartisc) el cabreig que sovint ens produeix vore en què s’ha convertit el nostre canal per culpa de directius al servei del poder i per alguns periodistes (pocs) que ja fa temps que oblidaren les coses que els ensenyaren a la facultat (allò de la independència i la imparcialitat).

Em dol vore així Canal 9, un mitjà on moltes persones com jo, que ens estimem este País xicotet, havíem posat moltes esperances. Em dol vore així Canal 9 i i el meu País i per això, ara més que mai, no ens hem de ressignar i hem de seguir treballant amb més força perquè aquells que ho han provocat no tornen a guanyar mai més.