Hui, mentre mirava el Twitter, he començat a llegir que els periodistes de l'”Asociación de Periodistas Parlamentarios (APP)” m’havien nominat, en la categoria d'”Azote del Gobierno”, per als premis que anualment concedeixen.

I la veritat és que m’he sentit molt pagat per eixa nominació, sobretot quan he vist els noms de Baldoví i Compromís-Q al costat de parlamentaris experimentats com Joan Coscubiela (ICV), Rosa Díez (UPyD) o Soraya Rodríguez (PSOE).

Sempre dic que sóc una persona molt afortunada. Perquè tinc treball, perquè tinc un treball que m’agrada fer i perquè moltes persones, damunt, em feliciten pel treball que faig. Frases com: “Estic orgullós del meu vot” o “Enhorabona pel teu treball a Madrid”, m’han acompanyat este mes als actes que hem fet Compromís a Albalat dels Sorells, Alaquàs, Manuel, Bétera o a la TNT del Bloc Jove a Biar.

Eixe reconeixement dels periodistes del Congrés, és el reconeixement a la faena que, des de Compromís-Q, estem fent per denunciar les malifetes d’un Govern que s’ha posat decididament d’esquenes a les persones, i a l’esforç per obligar-los a que no tarden molt a “fer vacances”, com deia l’Ovidi, tant a València com a Madrid.

Per això deixeu-me que compartisca este reconeixement amb tots vosaltres, les meues amigues i els meus amics de les xarxes socials, perquè amb vosaltres esta alegria és més gran.

Vos deixe un parell d’enllaços on es recull la notícia:

Baldoví, un diputado en bicicleta convertido en “azote” del Gobierno

Notícia a ElDiario.es