La satisfacció de la faena feta

Ahir diumenge, quan llegia el diari em vaig emportar una gran satisfacció. El “Levante” portava aquests titulars:

– “16 de los 33 diputados no han preguntado en el Congreso”

– “Baldoví (Compromís-Q) y Sixto (IU) han sido los valencianos más trabajadores en la Cámara el primer año.”

Em va omplir d’orgull el segon titular i, de seguida, vaig pensar en eixe equipet, modest però molt arregladet, que treballa al meu costat i que ha fet possible que parlen de nosaltres en eixos termes: treballadors.

Al meu poble, Sueca i a tots els pobles i ciutats valencianes, quan s’ha volgut parlar bé d’una persona sempre s’ha dit: “És un xic molt treballador, és una xica molt treballadora”. S’ha associat la paraula treballador/a a coses positives. I per això jo estava ahir “desvanit”, com diu la meua amiga Helena Malonda.

Desvanit per mi, per la gent que està darrere ajudant directament i desvanit per tot eixe exèrcit pacífic que multipliqueu per mil totes les iniciatives que fa COMPROMÍS-Q, que fem els diputats i diputades a València o a Madrid, que fan els alcaldes i alcaldesses, els regidors i les regidores arreu dels pobles i les ciutats del nostre país.

Entre tots formen un equip modest en mitjans però gran en il·lusió. Sóc jo qui apareix a la foto i al titular, però jo no sóc sinó un més, un com vosaltres. Gràcies.

Vos deixe la foto del balanç del primer any de legislatura i l’enllaç a la notícia al diari “Información” perquè el “Levante” no la va penjar.

Arxivat en: Blog

Comentaris

  1. Andreu Mascarell diu:

    En plena saber que la meua veu es fa sentir al parlament de Espanya, gracies Joan, a continuar que dese aci tens el nostre suport sempre que siga aprofitat com fins ara. Una abraçada

  2. Josep Miquel diu:

    Jo sóc de la infanteria d’eixe “exèrcit pacífic” (encara que no vaig fer la mili!) i som nosaltres qui ens sentim orgullosos. Però queda molt de temps per davant. I has de continuar així: treballador, com tu dius, i proper. Proper als ciutadans i a la militància. Perquè ens has d’ajudar a aconseguir uns resultats històrics a les properes autonòmiques i municipals perquè molts més puguen continuar servint al país i a la seua gent. Un fort abraç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *