No caminem sols. Ens acompanyeu tots i totes vosaltres. Persones #ValentesComTu que heu fet possible el canvi. Que juntes som un exèrcit pacífic i amb somriure per a una causa invencible.

Perquè els valencians i les valencianes ara som amos del nostre destí. Perquè tenim un govern que és una referència de benestar a tot l’Estat, en compte de ser una vergonya. Perquè ara les notícies del govern de la Generalitat ja no són perquè han imputat un conseller o l’han ficat en la presó. Ara les notícies són per les polítiques en favor del progrés de tots.

Perquè la valentia és gent com Vicent Marzà i Mónica Oltra, que aquesta setmana ens han mostrat la determinació davant de les dificultats enormes que ens hem de trobar. La valentia és persistir, perseverar, deixar-se la pell.

La valentia sou tots i totes vosaltres, al govern de la Generalitat, al govern de la Diputació, al govern de tants i tants Ajuntaments, en el contacte directe amb els veïns i veïnes, en la primera trinxera contra la crisi.

Allò fàcil seria quedar-se en la lamentació o la contra. Però a Compromís som gent com tu, gent amb valentia. Preparats per governar i canviar les coses en favor de la majoria.

Aquest matí al llit del Túria ens hem reivindicat tots i totes als qui ens agermana un compromís. Els qui creiem que el nostre país té futur.

Endavant!