Compromís considera que l'acord entre la UE i Turquia sobre els refugiats “atempta contra els Drets Humans”

El diputat de Compromís al Congrés, Ignasi Candela, ha alertat que l’acord al qual ha arribat la Unió Europea amb Turquia referent a la crisi dels refugiats “és indigne i atenta contra els Drets Humans” i ha anunciat que demanaran la compareixença del President del Govern al Congrés per explicar l’acord abans del proper cim europeu del 17 i 18 de març, amb l’objectiu que el Congrés es pronuncie sobre aquest tema.

Candela ha posat de manifest que “fins a l’ONU ha assenyalat que les deportacions massives de persones atempten contra els Drets Humans i la legalitat internacional”, la qual cosa “hauria de fer reflexionar a les autoritats europees”.

“La UE i el govern espanyol haurien de prendre com a referent al govern de la Generalitat Valenciana, que ha buscat a tot moment solucions humanitàries dignes per a les persones que fugen del conflicte a Orient Mitjà”, ha afirmat el diputat de Compromís.

“L’acord degrada la condició humana”

A més, Candela ha volgut senyalar que l’acord “degrada la condició humana” ja que “la Comissió Europea està acceptada que Turquia utilitze als refugiats com a element de negociació per a la seua adhesió a la Unió”.

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *