Hui, a la fi, després que el PP ho retardara més de quatre anys, hem pogut debatre (gràcies al nou govern valencià) la reforma de l’Estatut que equipara les inversions de l’estat amb el pes demogràfic.

Hui els diputats del PP han votat a favor de la reforma per poder fer-se la foto (després d’haver impedit que es poguera discutir en quatre anys de legislatura). Però han votat a favor perquè eixa reforma ja no es podrà tramitar, a la legislatura li queden tres plens. Es pot tindre més barra? Es pot ser més cínic? Es pot fer més mal al poble valencià?

Perquè la seua negativa a discutir ha propiciat que els valencians perdem més de 2.000 milions d’€ en els últims cinc pressupostos.

Hui han votat a favor de la reforma, però també han votat afirmativament a uns Pressupostos Generals de l’Estat que deixaran d’invertir 61 € per cada valencià, 300 milions només enguany.

Els he retats a que si verdaderament creuen en eixa reforma, facen les esmenes que calguen, quan els pressupostos vagen al Senat, perquè s’acomplisca l’esperit de la reforma de l’Estatut.

No ho faran. Segur. I, per tant, el seu vot de hui serà fum de canyot. I hauran enganyat novament els valencians.

Vos deixe el video de la intervenció: