Un any més, els PGE ens tornen a discriminar i a insultar. Els valencians i valencianes suposem el 10,7% de la població de l’Estat, però mai no hem arribat a tindre aquest nivell d’inversió pressupostària. La majoria de les vegades hem estat en la meitat. Això ha generat un deute històric que reconeixen tots els experts. I això ha provocat que ens empobrisquen. Perquè es tracta de menys recursos per a fer les inversions que necessitem.

Des que Coalició Compromís estem al Congrés dels Diputats posem en evidència aquest maltracte injust amb les esmenes que presentem i que arriben des de tots els pobles i comarques.

Per això fem una crida a rebel·lar-nos contra aquesta injustícia. A través del nostre grup, pots presentar una esmena als Pressupostos Generals de l’Estat. Pensa en les necessitats d’inversions que tenim i envia’ns la teua proposta a congres@compromis.net

Ací pots consultar els PGE per a 2016 -> http://bit.ly/1W22bjt

Ací tens una esmena d’altres anys com a exemple -> http://joanbaldovi.com/wp-content/uploads/2013/10/108-Riu-Vaca.pdf

El termini d’enviament d’esmenes parcials acabarà el 21 d’agost a les 14 hores.

Si no trobeu els programes, empleneu els models amb el major nombre de dades que tingueu, sense deixar-vos una breu descripció de la motivació de l’esmena. Recordeu que les quantitats estan expressades en milers d’euros.