Hui, en la sessió de control de RTVE, li he preguntat al president de la Corporació, sobre este “pàjaro” i els timos que perpetra a costa dels diners de tots. Ara, els de dalt de TVE, li han donat la producció de 13 capítols d’eixa gala casposa que es va estrenar dissabte amb el pretenciós nom de “La alfombra roja palace”. Un programa que vaig aconseguir vore’l un ratet i que em va provocar oix. Autèntic oix. Antic, estantís, masclista, caspós…

Li he preguntat si considerava ètic, decent, contractar un empresari que:

1. Ha estat comdemnat per vulnerar els drets dels seus treballadors i actors.

2. L’ajuntament de València li va rescindir, per incompliment, el contracte que li havia atorgat per 378.000€ per gestionar el teatre “El Musical” del Cabanyal. No pagava la Seguretat Social i l’IRPF dels seus treballadors.

3. Va ser despatxat del teatre de La Laboral de Gijón per impagaments a empleats i proveïdors.

4. Figura com a donant de 60.000 € al PP en els papers de Bàrcenas, en el moment en què feia “Noche de fiesta”.

5. Fou imputat en cas “Palma Arena” per irregularitats en l’adjudicació de programes en la televisió balear. Tot i que després fou absolt per falta de proves.

Li he preguntat per què quan governa el PP, a este “pàjaro” li plouen teatres i programes en les televisions públiques.

Un “pàjaro” que ha denunciat amb una querella criminal una web modesta, “Bluper“, que es dedica a fer informació i crítica de programes de televisió, per un article titolat: “José Luis Moreno le vuelve a colar una vergonzosa gala a TVE“. Exigeix que l’esborren i una indemnització de 332.000 €. És a dir, vol atemorir i censurar la informació lliure perquè han tingut la gosadia d’opinar d’un programa pagat amb diners públics (recordeu 220.000 € per programa).

Mentre s’emetia eixa gasòfia, vaig llegir un tuit que, lacònicament deia:

“I pensar que no fa massa temps, a esta hora, s’emetia “Informe semanal”.

Si voleu ajudar els tres periodistes, podeu firmar esta petició de change: #TodosConBluper