Dissabte vaig estar a Albaida. A les festes de “Moros i cristians”. Estava Convidat per l’ambaixador d’enguany Alberto, de la comparsa dels “Pirates”. Feia 6 mesos, en mig anys, que m’havien regalat la samarreta de la comparsa i els vaig demanar permís per traure-la quan l’ocasió ho requerira.

Hui, el real decret ho demanava a crits. Hui hem imdemnitzat a Florentino Pérez, a la seua empresa (ACS), amb 1.350 milions d’euros per la hibernació del magatzem de gas “Castor”, situat davant de les costes de Vinaròs, que va provocar més de 500 terratrèmols, alguns d’intensitat superior al 4’3 graus de l’escala Richter.

Un negoci redó. L’empresa feia les obres, tenia 25 anys de concessió i el contracte, signat entre el ministre socialista Sebastián i la empresa, contemplava una clàusula en la que recuperaria tota la inversió encara que hi haguera negligència o dolo per part de la pròpia empresa. Normal, no? Un contracte que hauríem firmat tots… de que no!

Una autèntica estafa! Perquè, a vore si sabeu qui pagarà eixos 1.350 milions? Bingo!!!! Els ciutadans amb els seus rebuts de gas durant 30 anys!

Els he dit pirates, però crec que m’he quedat curt. Molt curt.