Silenci! Estem decretant!

El Decret-Llei s’ha d’utilitzar només en situacions excepcionals, que n’hi ha. Però el PP s’ha acostumat a fer-lo servir habitualment.

Hui n’hem discutit un que sota l’ampulós nom de “Medidas urgentes para el crecimiento, la competitividad y la eficiencia” ens posava damunt la taula un “pastiche” que modificava vora 30 lleis (alguna aprovada fa només 6 mesos) i afectava 9 ministeris.

Un engendre que havien aprovat este divendres, havien publicat el dissabte, el posaren en l’ordre del dia el dilluns i hui dijous, sense a penes temps d’estudiar-lo, pretenien que el votàrem a favor. I el pitjor de tot és que, hui mateix a les 9’25, mentre la ministra Soraya Saénz l’estava defenent, ens han repartit un quadern de 6 pàgines on es detectaven els errors que tenia el decret. 67 errors en total. 67!!!! I pretenien que l’aprovarem hui mateix. Un autèntic desgavell.

Al PP li molesta el Parlament i li “mola” el “rodillo”. Així no es poden fer les coses. Tindre majoria absoluta (injusta, recordem que tenen el 44% dels vots) no vol dir tindre llicència per a no complir amb els usos parlamentaris. No vol dir ignorar i despreciar els legítims representants de milions de ciutadans. No vol dir pervertir la democràcia.

Vos deixe el vídeo (dura a penes 3 minuts) on exposem les nostres raons per negar-nos a votar i participar en esta burla.

Arxivat en: Blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *