Ahir va ser uns d’eixos dies que et sents satisfet de ser servidor públic. Ahir, en plena crisi, Sueca inaugurava la nova biblioteca pública. Una biblioteca que, bàsicament, hem pagat les suecanes i els suecans, per la qual cosa ens hem de sentir ben orgullosos, la biblioteca és ben nostra.

I haver sigut part dels diferents governs municipals que han posat els mitjans perquè fóra una realitat m’omple de satisfacció.

Ha sigut una singladura difícil, de quatre legislatures i els regidors de Compromís sempre hem treballat per posar els mitjans per acabar-la.

L’any 2002 es va comprar el “Molí Fariner” per convertir-lo en la llar que havia d’acollir els milers de llibres amb què compta la nostra biblioteca. Des d’aleshores, tots els equips de govern hem anat contractant les diverses fases de l’obra, fins que 12 anys després hem aconseguit inaugurar-la.

L’obra, fruit del treball de l’arquitecte Lluís Cortés, és magnífica, i combina un respecte absolut pel vell molí amb unes instal·lacions modernes i acollidores.

Fa ganes d’anar a estudiar. Vos en recomane la visita. Un goig.