Demà, dimecres 18, els periodistes del Parlament atorguen uns premis a diferents parlamentaris.

Hi ha diverses categories: “Millor orador”, “Parlamentari 2.0”, “Millor relació amb la premsa” i altres. A mi m’han inclòs, per segon any consecutiu, en la categoria d'”Azote del Gobierno“.

Per a mi és un honor que es fixen en el diputat valencià de Compromís-Q, que intenta fer la seua faena dignament, amb tots els entrebancs que suposa ser l’únic diputat del teu grup i estar al sí d’un Grup Mixt a qui li retallen les ales perquè volem amb dificultat.

I, damunt, que ho facen en eixa categoria, en la de fer una bona oposició al govern, que és, en definitiva, l’única cosa que podem fer en este parlament dominat de manera abassegadora per la majoria absoluta del PP.

És també un honor compartir nominacions amb diputats com Soraya Rodríguez, Cayo Lara o Alfred Bosch en esta categoria i altres diputats excel·lents en les altres.

Per tant només vull dir una paraula: gràcies!

I, com que des de Compromís ens agrada donar la veu als ciutadans (recordeu allò del “Congrés Transparent”), ací teniu un enllaç on poder votar els/les diputats en les diferents categories. Teniu fins demà a les 14:00 per poder emetre el vostre vot.