En defensa dels drets dels collidors front als abusos de les ETT

Ahir va ser un dia intens d’activitat parlamentària. Pel matí, a la Comissió d’Ocupació i Seguretat Social, vaig defensar una Proposició no Llei per acabar amb els abusos que estan fent les ETT amb els treballadors del camp i els magatzems. Al camp valencià, que tantes calamitats està passant, se suma també l’abús sistemàtic sobre els seus treballadors, collidors i treballadors/es dels magatzems. Alguns collidors s’han arribat a emportar a casa un jornal de 10 o 15 €. S’estan donant casos absolutament escandalosos que freguen l’esclavatge. El PP, però, va votar en contra dient que no calia fer res perquè ja s’estaven fent les inspeccions i amb això ja n’hi havia prou. Com sempre…

Per la vesprada vaig intervindre en dos temes diferents però importants. El primer una proposició de llei pel dret a una mort digna, PP i PSOE votaren en contra, per descomptat, no fora cas que Rouco s’enfadara.

I per últim parlí de com pot afectar l’ajust fiscal als valencians, tenint en compte el finançament injust que patim i la fiscalitat adversa que tenim respecte d’altres comunitats autònomes. Les paraules del president Fabra són molt preocupants: “Sense ajuda no podem assumir els retalls”.

Arxivat en: Blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *