Compromís portarà al Congrés iniciatives per aturar el “Manhattan de Paterna”

Compromís per Paterna ha mantés una reunió de treball amb el diputat al Congrés dels Diputats de Compromís-Equo per tal de conèixer la tramitació a Madrid del megaprojecte d’Agustí.

Joan Baldoví, diputat de Compromís-Equo al Congrés, ha visitat Paterna per tal de conèixer in situ els detalls dels megaprojectes de la Zona Franca que està impulsant Lorenzo Agustí. El grup municipal de Compromís a Paterna ha traslladat al diputat tots els dubtes i assumptes foscos del projecte, per tal que Baldoví faça les gestions oportunes a Madrid per a que el Ministeri no permeta la ubicació de la Zona Franca que cobriria de formigó més d’un milió de metres quadrats de sól rústic i forestal.

“A data de 20 de desembre de 2012, preguntarem a l’equip de govern sobre l’estat de tramitació de l’expedient davant el Ministeri d’Hisenda. L’unica resposta l’hem rebut en titulars de premsa, marca de la casa de Lorenzo Agustí, informant que està presentat i a punt d’aprovar-se, però no ens consta cap document que ho demostre” apunta Juanma Ramón.

Davant aquesta opacitat, “hem demanat al nostre diputat que ens informe de l’estat real de tramitació a Madrid, i informe al Ministeri de les nostres objeccions al projecte de Zona Franca que inclou la construcció de les 8.000 noves vivendes en edificis de 10 altures que preveu al ‘Manhattan de Paterna’”.

Des de Compromís “anem a explotar totes les víes per tal d’aturar els megaprojectes d’Agustí. Ja ho férem amb el grup parlamentari de Les Corts i hui hem informat al nostre diputat a Madrid. Totes les accions polítiques al nostre abast les farem valdre, en totes les administracions on estem representats per tal de descobrir les mentides del PP i per tal de convéncer-los que el model econòmic i urbanístic que trien torna a ser l’equivocat, com ja va passar 10 anys enrere”, senyala Juanma Ramón.

Joan Baldoví en veure in situ l’extensió de dos milions de metres quadrats que volen destrossar, s’ha quedat bocabadat i incrèdul davant l’encabotament del Partido Popular en un model econòmic obsolet, basat en la construcció i l’especulació urbanística per als quatre de sempre. “Pareix que el PP no ha aprés res de les causes que ens han dut a aquesta crisi, i ara només troben una eixida: més rajola”, apunta Baldoví.

“Mentrestant, el Sr. Agustí continue en els seus anuncis en premsa i els seus viatges a la Xina sense informar del cost real que està generant als paterners, desde Compromís aconseguirem assabentar-nos desde Madrid del que realment està fent el nostre Alcalde. A partir de hui treballarem colze a colze amb Joan Baldoví per aturar la Zona Franca. Està en joc el nostre futur i el dels nostres fills”, conclou el portaveu de Compromís en Paterna, Juanma Ramón.

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *