Compromís representarà les Illes Balears al Congrés dels Diputats

“Acabaet” d’arribar de Mallorca on he compartit el dia (acompanyat de Paco Garcia), amb els companys del PSM-Iniciativa-Verds-Entesa, una coalició germana de Compromís i amb qui ens uneixen moltissimes coses.

Hi he anat per anunciar que traslladaré les iniciatives de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa per defensar les Illes Balears a Madrid, de fet ja hem començat fent una proposició no de llei que solucione el problema del transport aeri entre les Illes i amb la Península, un transport deficient i molt car, i la pregunta al Ministeri d’Indústria perquè paralitzen la concessió de permisos per a fer prospeccions de petroli davant de les costes valencianes i balear.

He tancat la roda de presmsa amb estes paraules: “Estic content, orgullós i pagat de representar les Illes Balears, aquesta terra i la gent d’aquí; els diputats de PP i PSOE prioritzen massa vegades interessos partidistes, en compte de representar la gent i la terra que els ha elegit”.

Ací vos deixe l’enllaç complet de la notícia: Joan Baldoví (Compromís) representarà les Illes Balears al Congrés dels Diputats

Arxivat en: Blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *