El PP veta el candidat del grup mixt en la comissió de secrets oficials

El que va passar ahir al Congrés és absolutament repugnant. S’havia de constituir la comissió de Secrets Oficials i cada grup triava el seu candidat.

El Grup Mixt vam triar el nostre, Alfred Bosch d’ERC, per unanimitat, i la cortesia parlamentària diu que s’aprova la proposta de cada grup i es constituïx la comissió sense problemes. Doncs bé, ahir el PP va vetar el nostre candidat perquè diuen que fa seguidisme d’Amaiur.

O siga, primer no deixen que Amaiur tinga grup, tenint més diputats que UPiD o el PNB, i ara el PP no només tria el seu propi candidat sinó que volen imposar el candidat dels altres. Eixa és la seua manera d’entendre la democràcia. Tenen majoria absoluta en el Congrés sense tindre majoria absoluta de vots gràcies a la seua Llei Electoral perversa i, a més, apliquen el “rotovator” amb tota la mala llet del món.

A la roda de premsa d’ahir el Grup Mixt denunciant els fets i anunciant que ningú no ens ha de dir qui serà el nostre candidat, i menys encara el PP, i que tornarem a forçar les votacions, tot decidint nosaltres el nostre candidat de forma absolutament democràtica. L’estil de govern del PP del Congrés s’assembla com una gota d’aigua al de València, autoritaris i mentiders. Però la gent ja ha començat a estar-ne farta…

Arxivat en: Blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *