El ministre Wert i el senyor Burns

Hui s’ha discutit en el Congrés una proposició no de llei per reprovar el ministre d’Educació, Cultura i Educació.

En el trancurs del discurs he assenyalat que el ministre, no sé per què, Wert em recorda el senyor Burns, eixe personatge antipàtic dels “Simpson”. Un personatge despiadat, sense ànima i sense cap tipus d’escrúpols. Un personatge que ha sigut capaç de dir amb prepotència: “Las protestas no me afectan personalmente.”

Wert és un personatge que passarà a la història… negra de la cultura i l’educació. Un ministre que ha concitat una estranya unanimitat: ha posat en contra seua alumnes, pares i mares, professors, rectors, tot el món de la cultura i, fins i tot… els consellers d’Educació del PP. Un “crack”.

Es podria fer broma al respecte si no fóra perquè un ministre com este pot fer més mal que una “tronà” a coses tan serioses com la cultura i l’educació. Per això vos deixe amb unes paraules, oportuníssimes, que retraten amb certesa tipus com estos, i amb què he acabat el meu discurs:

“No podeu preparar els vostres alumnes per a que construïsquen el món dels seus somnis, si vosaltres ja no cregueu en eixos somnis.
No podeu preparar-los per a la vida si no cregueu en ella.
No podeu mostrar el camí, si vos heu assegut en la cruïlla dels camins i poseu tota mena de barreres i traves al desenvolupament de la humanitat.”

Arxivat en: Blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *