“És el PP un partit seriós?” – Joan Baldoví

Rajoy sempre presumeix de “seriositat”. Els altres som els “radicals” i coses així, mentre que ells són els “seriosos” i de “sentit comú”. Hui Rajoy ha dit que “un país seriós paga les seues factures”.

Doncs bé, he aprofitat i li he tornat a traure la mateixa factura que li vaig traure en la sessió d’investidura de 2011, ara fa sis anys. I és que el PP encara no ha pagat el Congrés que varen celebrar a Fira València en 2008 i que va organitzar la trama Gürtel. Seria curiós saber com li va pagar el PP a Correa.

Un Congrés, cal recordar-ho, en què el PP de Camps o Rita Barberá va salvar Rajoy davant de la contestació interna després de dues eleccions perdudes i el varen ratificar per poder després arribar a la Presidència del Govern. Allò que comença com va començar…

Són més de mig milió d’euros que el PP ens deu a tots els valencians i les valencianes. Mig milió d’euros d’un forat enorme que va deixar la gestió-saqueig que va fer el PP a Fira València. Fins i tot els nous gestors de la institució firal han hagut de recórrer a la justícia per exigir-los el deute.

És el PP un partit seriós? No fa molta pinta, la veritat.

Arxivat en: Blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *