El fariseisme del cardenal

Els valencians no hem tingut sort amb el polítics els últims 20 anys. Els valencians d’ara, si més no els cristians, no tenen sort amb el cardenal i arquebisbe de València mossén Cañizares, que hui ha dit, textualment: “No creo que haya más pobreza, porque no veo gente viviendo debajo de los puentes“.

La imatge és de hui a les 8’30 de la nit, a 100 metres de la Puerta del Sol.

Hi ha imatges que parlen per si mateixes. I hi ha paraules que (des)qualifiquen per sempre a una ¿persona?

Arxivat en: Blog

Comentaris

  1. Jordi diu:

    Benvolgut Baldo, tens raó: els valencians, i els cristians particularment, no hem tingut sort amb aquest bisbe. Però m’agradaria que saberes, com possiblement sabràs, que molts creients valencians, que pretenen humilment ser seguidors del missatge alliberador de Jesús, estan molt lluny d’aquest. Mentre alguns no dissimulen la seua nostàlgia de nacionalcatolicisme, molts creients donen suport a expressions polítiques sensibles amb el més desfavorits i que aposten, en la pràctica, per acostar la societat a allò que el Pare bo desitja.

    • Vicent Company diu:

      Molt ben contestat Jordi! Però el Sr. Canyizares se’n passa de rosca, sense que fiscalia diga res … i tampoc des de dalt el criden a l’ordre. Duu ja uns mesos amb un discurs feixista des de dalt d’un púlpit, i això és il·legal, igual que quan ho fa un Imam. Bona vesprada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *